Το Νέο αίμα… και οι Παλιοί «Σύντροφοι»

Ταλέντα υπό Ένταξη, η Ηγεσία και οι Παλιοί Σύντροφοι της Διαδρομής.

Η Ιδέα, το Επιχειρείν, η Ευρηματικότητα, η Δημιουργικότητα, για τον κάθε ένα έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση…

Μεγάλες Ιδέες μπορεί να αποδειχτούν πρόωρες, ανάγκες του σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν επιτυχίες σύντομες, Εξαιρετικές προτάσεις θα προχωρήσουν αλλά δεν θα βρουν στην συνέχεια την κατάλληλη Υποστήριξη και άλλα πολλά…

Το μόνο σίγουρο είναι ένα:

Ό, τι δε μεγαλώνει, δεν ωριμάζει, δεν προσαρμόζεται, δεν αναπτύσσεται, είναι καταδικασμένο στο μαρασμό και την τελική πτώση.

Για να μεγαλώσεις όμως το μοντέλο, θέλεις πριν από όλα «Νέο αίμα». Φρέσκο, Ζωντανό, Έντονο, Δημιουργικό, για να ανανεώσεις και να «ζωντανέψεις» όλο τον Οργανισμό.

Στην CompuTax λοιπόν, το νέο αίμα έχει μεγάλη σημασία και μεγάλη συμμετοχή στην Ανάπτυξη μας…

 

Ταλέντα υπό Ένταξη

Γιάννης Γκούμας. Υπεύθυνος Λογιστηρίου Β κατηγορίας, Πτυχιούχος του Οικονομικού της Νομικής της Αθήνας, κοντά μας από το 2014. Χωρίς εργασιακή εμπειρία, μπήκε στην CompuTax και εκπαιδεύτηκε από το μηδέν.

Σοβαρός, Εργατικός, Προσεκτικός, έχει προοπτική να διεκδικήσει θέση μεγαλύτερης ευθύνης, στο προσεχές μέλλον.

Μαριάννα Πολένα. με πτυχίο Φιλοσοφικής, με Δυνατή πένα και αντίληψη των σύγχρονων μεθόδων προώθησης στην αγορά, φροντίζει, ανανεώνει και αναβαθμίζει, την εικόνα της CompuTax, στα Μέσα.

Κατερίνα Ζαφειροπούλου. Συνεργάτης σοβαρών αποστολών… Προσωπική μου επιλογή όταν είχα την Ευθύνη της Οικονομικής και Εμπορικής Διεύθυνσης του GEA (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων, Παραγωγών, Τραγουδιστών και Μουσικών) και στην συνέχεια στην CompuTax, έχοντας την Διαχείριση του Εξωδικαστικού Μηχανισμού. Σήμερα, αναπτύσσει τη Διαδικασία τεκμηρίωσης παραστατικών, μια πρωτοποριακή Φοροτεχνική υπηρεσία του μέλλοντος…

Η Ηγεσία

Ισμήνη Γκούμα

Δεν πρόκειται περί συνωνυμίας… Είναι η μεγάλη μου κόρη. Τήρησε τη Συμφωνία Εκπαίδευσης εντός Εταιρείας, 12 χρόνια, χωρίς καμιά διαφορά από τους Υπόλοιπους εργαζόμενους, στο Λογιστήριο, που είναι η «Μήτρα» για να προχωρήσεις και ξεχωρίσεις.

Σήμερα, με τις καλύτερες ευχές μου, έχει αναλάβει την Διεύθυνση Προσωπικού, τον Έλεγχο Διαδικασιών και την Ποιότητα της Υπηρεσίας. Σπουδαία Υπόθεση όλα… Πάνω από όλα όμως είναι ο Πελάτης, ο οποίος πρέπει να απολαμβάνει την καλύτερη Υπηρεσία Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών που υπάρχει, Και αυτό δεν γίνεται χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Αλέξανδρος Γκούμας

Ούτε αυτός είναι συνωνυμία… Το τρίτο από τα πέντε παιδιά  μου. Χαρούμενος, Ευγενικός, με ευχάριστη διάθεση και προσέγγιση… Με γνώσεις Η/Υ και 7ετή θητεία εντός της CompuTax, στη Διεύθυνση Υποστήριξης… Αναβάθμισε τη διαδικασία παραλαβής, παράδοσης παραστατικών, έστησε και υποστήριξε την Υπηρεσία Φυσικών Προσώπων και AirBnB, ταυτόχρονα με την εκπαίδευση του στις Πωλήσεις και την Ανάπτυξη της Εταιρείας. Σήμερα είναι έτοιμος για την πρώτη γραμμή των Πωλήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Παλιοί Σύντροφοι της Διαδρομής

Το παρελθόν οφείλεις να το τιμάς, να το σέβεσαι και να το αξιοποιείς… Είναι Περιουσία που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάς…

Παρελθόν σημαίνει πολλά για διάφορα, αλλά περισσότερα από όλα Συνεργάτες, συνοδοιπόρους σε άλλες διαδρομές…

Μηχανογράφους, Λογιστές, Γραμματείς, Υποστήριξη, Νέοι άνθρωποι τότε, που επέλεξαν έναν άλλο δρόμο:

Σοφία Μαρνέρη, Βασίλης Σταμογιώργος, Βελισσάριος Ελευθερίου, Αγγελική Ζυγογιάννη, Δήμητρα Χατζίκου, Βίκυ Κατσίκα, Αντώνης Μυλωνάς, Δημήτρης Γκούμας, Στέλλα Μανούσακα, Ταμπακίδης Λάζαρος.

Τελευταίο άφησα, όχι τυχαία τον Νίκο…

Νίκος Καλιανιώτης. Φίλος, «αδελφός», ο άνθρωπος που μαζί επιβεβαιώσαμε ότι η Λογιστική Υπηρεσία είναι προϊόν και ναι, μπορεί να πουληθεί στον Πελάτη, με πολλούς και διάφορους τρόπους… Αγωνιστής, Ευφυής, Ανήσυχος,  αλλά πάνω απ’ όλα Επαγγελματίας, από αυτούς που η Ελλάδα δεν έχει… Το απέδειξε βέβαια με την καριέρα που η Ζωή του «επέλεξε»… Ο Νίκος θα μας λείπει πάντα από την Ομάδα, αλλά γνωρίζω ότι είμαστε πάντα μέσα στην καρδιά του…

Αυτά λοιπόν για το μέλλον, το παρόν και το παρελθόν…

Η Συνέχεια, στις οθόνες σας!