Νέα Πλατφόρμα Πληροφόρησης Λογιστής in House

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια, η ομάδα της CompuTax, σας παρουσιάζει την ανανεωμένη διαδικτυακή Πλατφόρμα Πληροφόρησης Λογιστής in House!

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.computaxnet.gr οι πελάτες της CompuTax, έχουν στη διάθεσή τους στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους όλα τα δεδομένα της επιχείρησής τους, αλλά και πρόσβαση σε έντυπα μισθοδοσίας, ισοζύγια, τρέχουσα εικόνα ΦΠΑ και πολλά ακόμα χρήσιμα στοιχεία.

Σε ένα περιβάλλον φιλικό στο χρήστη, σύγχρονο και λειτουργικό, οι πελάτες μας έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στην εικόνα της επιχείρησής τους σε αριθμούς, στο σύνολο των ενημερώσεων που λαμβάνουν από εμάς, αλλά και σε όλη την επικοινωνία που πραγματοποιούν με τους συνεργάτες της CompuTax, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την εξέλιξη των αιτημάτων τους, αλλά και την πρόοδο της επεξεργασίας των δεδομένων τους.

Αυτό σημαίνει ότι μέσω του Λογιστής in House, όλη η δουλειά που γίνεται από την ομάδα μας για την επιχείρησή σας, είναι απολύτως ορατή και ελέγξιμη από εσάς, ενώ ταυτόχρονα έχετε άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματά της.

Ποτέ ξανά ο Λογιστής εξωτερικός συνεργάτης, δεν ήταν πιο κοντά στον επιχειρηματία, ανεξάρτητα από τη χιλιομετρική απόσταση που μπορεί να τους χωρίζει.

Ποτέ ξανά η Λογιστική Υπηρεσία δεν ήταν πιο σύγχρονη.

Ποτέ ξανά η πληροφόρηση από τον Λογιστή δεν ήταν τόσο ουσιαστική, άμεση και έγκυρη.

Και για όσους δεν έχετε ακόμα αποφασίσει να απολαύσετε την πιο σύγχρονη Λογιστική Υπηρεσία, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της Πλατφόρμας Λογιστής in House, αν περιηγηθείτε στη Demo εκδοχή της, που θα βρείτε στο site της εταιρείας, www.computax.gr

Είμαστε η CompuTax!

Οι Λογιστές των επιχειρηματιών, που ξέρουν ότι η Γνώση και η Πληροφόρηση προσφέρει Ασφάλεια!

Είμαστε η CompuTax!

Ο Επόμενος Λογιστής σας!