Η CompuTax δίπλα σας!

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Η χώρα, αλλά και η υφήλιος βιώνει μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση χωρίς προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία.
Τα μέτρα στα οποία έχει ήδη προχωρήσει η κυβέρνηση, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας δεκάδων επιχειρήσεων, αλλά και η δραματική μείωση εργασιών όσων παραμένουν εν λειτουργία, θα μας φέρει αντιμέτωπους με αλυσιδωτά προβλήματα.
Το σημαντικό στοίχημα ωστόσο για σήμερα, αυτό που πρέπει να κερδίσουμε όλοι, είναι να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Εμείς και οι αγαπημένοι μας!
Τα άγχη, οι αγωνίες και οι προβληματισμοί της επόμενης μέρας, είναι ρεαλιστικοί, αλλά δεν είναι σήμερα προτεραιότητα.
Αυτό που έχει σήμερα αξία, είναι να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας. Να στηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας το διπλανό του, για να σταθούμε όρθιοι και αύριο.
Η CompuTax, καθώς ανήκει στις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν, εξακολουθεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες της. Είμαστε εδώ για να απαντάμε κατά το δυνατόν στις απορίες σας, να εκτελούμε τις αναγκαίες εργασίες για την επιχείρησή σας, να διασφαλίζουμε ότι παραμένει σύννομη και συνεπής, ώστε να σταθεί όρθια στο αύριο.
Όλες τις εξαγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στην ενίσχυση επιχειρήσεων και εργαζομένων, αναμένουμε να γίνουν κείμενα νόμου, ώστε να τις επεξεργαστούμε και να σας κατευθύνουμε.
Η CompuTax και η ομάδα της, θα παραμείνει ενεργή και συνεπής στη δέσμευσή της: Να είστε ασφαλείς, τουλάχιστον σε ότι περνάει από το χέρι μας!
Καλή δύναμη σε όλους!