Για Εμάς

“Στην CompuTax είναι πεποίθησή μας ότι ο Λογιστής οφείλει να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν ασφαλείς.”

Η CompuTax Α.Ε., είναι μια εταιρία Λογιστικών και Φοροτεχνικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1986 από τον Ιάκωβο Γκούμα, απόφοιτο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα, ο στόχος της είναι να διαφοροποιείται από την έννοια του Λογιστή – καταγραφέα, προσφέροντας αναβαθμισμένες, καινοτόμες και ουσιαστικές πληροφορίες και υπηρεσίες στους πελάτες που υποστηρίζει.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

0

Χρόνια Παρουσίας

0

Άρτιοι συνεργάτες

0

Πελάτες επιχειρήσεις

0

Πελάτες φυσικά πρόσωπα

Γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

“Με καινοτόμα εργαλεία, πρωτότυπα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από εμάς, με γνώσεις που μόνιμα εμπλουτίζονται, αλλά και με την εμπειρία 36 χρόνων στην υποστήριξη των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και δραστηριότητας, μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε ότι εδώ είστε Ασφαλείς!”

Η φιλοσοφία μας

Στην CompuTax είναι πεποίθησή μας ότι ο Λογιστής οφείλει να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν ασφαλείς. Αυτό δεν επιτυγχάνεται με λόγια, αλλά με εργαλεία, διαδικασίες, ελέγχους και ικανό ανθρώπινο δυναμικό. Σε αυτά επενδύσαμε από το ξεκίνημά μας και σε αυτά επενδύουμε καθημερινά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε ασφάλεια.

Τα εργαλεία μας

Το σημαντικότερο εργαλείο στην CompuTax, είναι οι συνεργάτες της. Ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτούς έχουν οι προγραμματιστές μας. Τρεις συνεργάτες, ανωτάτου επιπέδου, με πολυετή εμπειρία σαν Προγραμματιστές – Λογιστές, αναβαθμίζουν συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο η CompuTax παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της.

Πρωτότυπο σύστημα διαχείρισης και πληροφόρησης, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το δικό μας τμήμα μηχανογράφησης. Στόχος του η καταγραφή κάθε βήματος που αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και η σιγουριά ότι σε κάθε στάδιο της δουλειάς μας τηρούνται απόλυτα οι διαδικασίες που έχουμε ορίσει.

Ακόμα ένα μοναδικά σχεδιασμένο μηχανογραφικό σύστημα, που στοχεύει στην ανάλυση των οικονομικών δεικτών της κάθε επιχείρησης, σύμφωνα με τα δεδομένα της. Έτσι μπορούμε από νωρίς να προβλέψουμε τα οικονομικά αποτελέσματα και να κάνουμε τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις για το μικρότερο δυνατό κόστος σε ασφαλιστικές εισφορές και φόρους. Το όνομα είναι συμβολικό: Μάντισσα κακών η Κασσάνδρα, αλλά πάντα ακριβής στις προβλέψεις της!

Πρόκειται ουσιαστικά για την πλατφόρμα που κατασκευάστηκε για να σας φέρνει στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας την εικόνα της επιχείρησής σας, όπως διαμορφώνεται από τα δικά σας δεδομένα. Βλέπετε σε real time, ό, τι βλέπουμε, σε όποια στιγμή το αποφασίσετε.

Τα γραφεία μας

Με χώρους 700 τ.μ., μπορούμε να «απλώσουμε» τη γνώση μας, να επεκτείνουμε την εμπειρία μας και να σας υποδεχτούμε όπως αξίζει σε εσάς, αλλά και στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Η ομάδα μαςΟύτε ένας, ούτε δύο, αλλά 44 ικανοί και έμπειροι συνεργάτες, με εξειδίκευση ο κάθε ένας στον τομέα του, δουλεύουν με συνέπεια για τη δική σας ασφάλεια. Μαζί μας, δεν είστε ποτέ μόνοι.

Μαζί μας είστε ασφαλείς